پس از کشف توسط مصریان و یونانیان، مصرف پسته امسال از قرن ها پیش در سراسر مدیترانه گسترش یافت. در حال حاضر، خاورمیانه همچنان بزرگترین منطقه رشد این میوه خشک است.
با این حال، در سراسر اروپای جنوبی و شمال آفریقا و همچنین در مناطقی از کالیفرنیا، نیومکزیکو و اتریش نیز کشت میشود و به لطف خواص بیشمارش، پسته جایگاه ممتازی در مصرف آجیل دارد.
آنها سرشار از فیبر هستند بنابراین به جلوگیری از یبوست و تنظیم ترانزیت روده کمک می کنند.پسته از جمله آجیل هایی است که حاوی بیشترین فیبر است.
آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، روی، پتاسیم، فسفر، آهن، تیامین، ویتامین E و فولات هستند.آنها حاوی پروتئین گیاهی هستند که در صورت پیروی از رژیم گیاهخواری یا وگان ضروری است.
آنها یک آنتی اکسیدان عالی هستند. پسته در واقع آجیل است که بیشترین آنتی اکسیدان را فراهم می کند که سلامت چشم را بهبود می بخشد و از پیری سلولی جلوگیری می کند.
کلسترول را کاهش می دهند. بر اساس داده های وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا، چربی های تک غیراشباع موجود در پسته به کاهش سطح کلسترول LDL در خون کمک می کند.
آنها ظاهر پوست را بهبود می بخشند. این ماده غذایی ایده آل برای زیبایی پوست است، زیرا همراه با ویتامین E، مقادیر زیادی ویتامین A را فراهم می کند که مانند E از پیری جلوگیری می کند و با کمک لیپیدهای خود سلول های پوست را تقویت می کند. اپیدرم. آنها از وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا توضیح می دهند.
آنها استرس و کم خونی را کاهش می دهند: محتوای فسفر و آهن موجود در آن باعث سلامت استخوان ها می شود و سطح استرس و کم خونی را کاهش می دهد.
آنها (30٪) شانس ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و تنفسی و دیابت را کاهش می دهند، زیرا سطح قند خون را متعادل می کنند.
آنها سیستم ایمنی بدن ما را بهبود می بخشند. مسی که در این آجیل وجود دارد برای تولید آنتیبادیها و تقویت فعالیت فاگوسیتیک ضروری است که برای حفظ سیستم ایمنی ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.