نمونه هایی از برخی از مطالعات علمی منتشر شده در مجلات علمی معتبر در مورد فواید درمانی (یا نه) سیر آورده شده است.
افرادی که در طول دوره 7 ساله مطالعه حداقل دو بار در هفته سیر ترشی خانگی 1401 می خوردند، 44 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به ریه بودند.
سرطان، بر اساس مطالعه ای که در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های استان جیانگ سو در چین انجام شده است.
محققان که مطالعه خود را در مجله تحقیقات پیشگیری از سرطان منتشر کردند، با 1424 بیمار سرطان ریه و 4543 فرد سالم مصاحبه حضوری انجام دادند.
از آنها در مورد رژیم غذایی و سبک زندگیشان، از جمله سؤالاتی در مورد سیگار کشیدن و اینکه چند بار سیر میخوردند، سؤال شد.
نویسندگان مطالعه نوشتند: “ارتباط محافظتی بین مصرف سیر خام و سرطان ریه با الگوی دوز-پاسخ مشاهده شده است، که نشان می دهد سیر ممکن است.
به طور بالقوه به عنوان یک عامل پیشگیری کننده شیمیایی برای سرطان ریه عمل کند.
ترکیبات ارگانو-گوگرد موجود در سیر در از بین بردن سلول های گلیوبلاستوما، یک نوع تومور مرگبار مغزی، موثر شناخته شده اند.
دانشمندان دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی در ژورنال Cancer گزارش دادند که سه ترکیب ارگانو-گوگردی خالص از سیر – DAS، DADS و DATS – “در ریشه کنی سلول های سرطانی مغز کارایی نشان دادند، اما DATS ثابت کرد که موثرترین آنها است.”
دکتر Ray Swapan، یکی از نویسندگان، گفت: «این تحقیق وعده بزرگ ترکیبات گیاهی را به عنوان داروی طبیعی برای کنترل رشد بدخیم سلولهای تومور مغز انسان نشان میدهد.
قبل از اعمال این استراتژی درمانی برای بیماران تومور مغزی، مطالعات بیشتری در مدل های حیوانی تومورهای مغزی مورد نیاز است.
یک مطالعه منتشر شده در مجله Food and Chemical Toxicology هشدار داد که حرارت دادن کوتاه مدت اثرات ضد التهابی عصاره سیر خام تازه را کاهش می دهد. این ممکن است برای برخی از افرادی که طعم و/یا بوی سیر تازه را دوست ندارند یا نمی توانند تحمل کنند، مشکل ساز باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.