سازمان جهانی بهداشت از طریق این اقدام به بحثهای چندین ساله در مورد اثرات قهوه قجری بر سلامت انسان پایان داد. مطالعات اخیر نشان می دهد که قهوه حملات آسم و آلرژی را کاهش می دهد.
از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند، سوزاندن چربی در بدن را فعال می کند، کمبود پتاسیم را جبران می کند و به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک می کند. علاوه بر این، قهوه و چای منبع قوی آنتی اکسیدان هستند.
جزء اصلی فعال بیولوژیکی قهوه، کافئین آلکالوئید ارگانیک است. کافئین را می توان به نسبت های مختلف در بیش از صد گیاه یافت، اما فقط قهوه و توت کاکائو، آجیل کولا و برگ چای حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین هستند.
مطالعات متعدد نشان می دهد که قهوه به دلیل دارا بودن کافئین، سرعت واکنش انسان را افزایش می دهد، به تمرکز کمک می کند، تفکر انجمنی را تحریک می کند، به غلبه بر خواب آلودگی و بهبود خلق و خوی کمک می کند.
برخی از محققان پیشنهاد می کنند افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند، احساس اعتماد به نفس می کنند، از اعتماد به نفس پایین رنج نمی برند و ترس های غیر منطقی را تجربه نمی کنند.
لازم به ذکر است که مشابه قهوه شکلاتی به افزایش غلظت هورمون سروتونین در بدن انسان کمک می کند که مسئول احساس شادی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.